Duel Ajax - Žilina napokon o 20.45 h SEČ

SITA|31. okt 2008 o 16:08

Budúcotýždňové štvrtkové stretnutie 2. kola F-skupiny futbalového Pohára UEFA 2008/09 medzi holandským veľkoklubom Ajax Amsterdam a úradujúcim slovenským vicemajstrom MŠK Žilina.

AMSTERDAM. Budúcotýždňové štvrtkové stretnutie 2. kola F-skupiny futbalového Pohára UEFA 2008/09 medzi holandským veľkoklubom Ajax Amsterdam a úradujúcim slovenským vicemajstrom MŠK Žilina bude mať výkop od 20.45 h SEČ a nie o 20.30 h ako bolo pôvodne avizované. "Predstavitelia Ajaxu pristúpili k zmene hracieho času z dôvodu televízneho prenosu, o tejto skutočnosti už informovali aj Európsku futbalovú úniu (UEFA)," informovala agentúru SITA zástupkyňa MŠK Mária Benedeková.

UEFA zverila tento duel do rúk škótskym arbitrom. V úlohe hlavného rozhodcu sa predstaví 43-ročný Douglas McDonald, ktorému budú na čiarach pomáhať jeho krajania Martin Cryans a James Bee. Štvrtým rozhodcom bude rovnako Škót Mike Tumilty, delegátom UEFA David George Collins z Walesu a delegátom - pozorovateľom UEFA Bielorus Jurij Dupanov.

V dueli 1. kola F-skupiny zverenci trénera Dušana Radolského nešťastne prehrali na domácom štadióne pod Dubňom s nemeckým Hamburgerom SV 1:2. Rovnakým pomerom podľahol holandský zástupca pod vedením legendárneho Marca van Bastena na pôde anglickej Aston Villy Birmingham, obe mužstvá tak majú šancu získať do tabuľky prvé body.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Duel Ajax - Žilina napokon o 20.45 h SEČ