Drakul hráčom Prešova

SITA|31. jan 2009 o 13:46

Z dvojice futbalistov z Bosny a Hercegoviny, ktorých počas januára skúšal slovenský corgoňligista 1. FC Tatran Prešov, si bude napokon "zeleno-biely" dres obliekať len Dejan Drakul.

PREŠOV.

S reprezentantom do 21 rokov sa vedenie "koňarov" dohodlo ešte pred odchodom na sústredenie do Turecka na tri a polročnej zmluve. "Rovnako sme už uzavreli aj dohodu s jeho doterajším klubom Velež Mostar. Doťahujeme už len administratívne detaily. Drakul sa pripojí k prešovskému mužstvu priamo na sústredení v Turecku, kam priletí zo svojej rodnej krajiny," cituje oficiálna internetová stránka nováčika Corgoň ligy 2008/09 slová športového riaditeľa Erika Bogdanovského. Funkcionár Tatrana sa tiež vyjadril k otázke, prečo vedenie klubu uprednostnilo ľavonohého Drakula pred jeho krajanom Matom Simunovičom.

"Chceli sme angažovať len jedného z tejto dvojice. Rozhodli sme sa pre mladšieho, perspektívnejšieho a typologicky zaujímavejšieho futbalistu," dodal Erik Bogdanovský. Hlavný tréner Prešova Roman Pivarník k novým akvizíciám vo svojom kádri poznamenal: "Mariano Bernardo (20-ročný brazílsky útočník, pozn.) a Drakul nie sú síce hotoví hráči, ale každopádne sú to veľmi zaujímaví futbalisti. Pokiaľ sa nestanú posilami hneď, do jedného či dvoch rokov určite áno."

Nachádzate sa tu:
Domov