Mal ísť na majstrovstvá sveta, leží v nemocnici so zápalom mozgu. Som sklamaný, smúti

Dominik Hollý v drese slovenskej reprezentácie do 19 rokov.
Dominik Hollý v drese slovenskej reprezentácie do 19 rokov. (Autor: Jozef Bedej)
Ivan Mriška|16. máj 2023 o 11:30

Dominik Hollý drží spoluhráčom palce.

TRENČÍN. V piatok odohral celých deväťdesiat minút na pôde Zlatých Moraviec a dopomohol AS Trenčín k víťazstvu 2:1 a záchrane vo Fortuna lige.

V nedeľu popoludní mal Dominik Hollý odletieť na majstrovstvá sveta do 20 rokov do ďalekej Argentíny, ale na šampionáte sa nepredstaví.

"Mám zápal mozgu a infekciu v tele. Je to vážne, som v nemocnici a neviem, ako dlho tu budem. Neviem nič," uviedol pre Sportnet.

"Som veľmi smutný, sklamaný, že nejdem na majstrovstvá sveta. Chalanom budem držať palce, aby sa dostali čo najďalej," povedal z nemocničného lôžka 19-ročný záložník s tým, že už sa cíti trošku lepšie.

"Pred zápasom so Zlatými Moravcami ma bolela hlava a trocha mi bola zima. Teplotu som však nemal, a tak som hral. Potom to však na mňa úplne doľahlo. Vracal som, strašne ma bolela hlava a bola mi zima," dodal.

Náhradníkom za Hollého bude Bálint Csóka z druholigového Šamorína, ktorý priletí v stredu spoločne s útočníkom Adamom Grígerom z Cagliari.

"Línia medzi obrovským šťastím a smútkom býva niekedy veľmi tenká.

Vo štvrtok sa Dominik Hollý dozvedel, že ho klub a ďalších troch odchovancov akadémie AS Trenčín uvoľnil napriek možným komplikáciám pre prvé mužstvo na svetový šampionát v Argentíne.

V piatok prispel obrovskou mierou k záchrane tímu v najvyššej súťaži. Domino však napokon pre zdravotné problémy na majstrovstvá sveta nepocestuje.

Je nám to veľmi ľúto, stojíme však pri tebe a tešíme sa na tvoje ďalšie zápasy v našom drese," uvádza AS Trenčín na facebooku.

Tabuľka skupiny B na MS U20 2023

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Mal ísť na majstrovstvá sveta, leží v nemocnici so zápalom mozgu. Som sklamaný, smúti