Dirnfeld skončil druhý a Zátorský tretí na VC Ústí nad Labem

(Autor: ilustračné - tasr/ap)
SITA|17. mar 2013 o 14:40

Dirnfeld si na tradičnom podujatí v Ústí nad Labem predtým poradil s domácim Janom Eliášom a v semifinále aj s Írom Tommym McCarthym.

ÚSTÍ NAD LABEM. Slovenskí reprezentanti v boxe si vybojovali dve medailové umiestnenia na kvalitne obsadenom medzinárodnom turnaji mužov VC Ústí nad Labem (13. - 16. 3.).

Z kvarteta nominovaných pästiarov SR sa najďalej prebojoval Sandro Dirnfeld, ktorý v kategórii do 91 kg prehral až vo finále s favorizovaným Rusom Jevgenijom Tiščenkom 7:11 na body.

Na konečnom 3. mieste klasifikovali v hmotnosti do 60 kg talentovaného Michala Zátorského, ten v semifinále podľahol Miklósovi Vargovi z Maďarska 11:15 na body.

"Proti víťazovi majstrovstiev Európy do 22 rokov a ruskému šampiónovi predviedol Sandro bojovný výkon, v každom kole však mal mierne navrch o hlavu vyšší súper. Po prvom kole viedol o bod, po druhom o tri body. Dirnfeld ukázal v ringu niekoľko pekných momentov, športovo však treba uznať aj vysokú kvalitu Tiščenka," citovala oficiálna internetová stránka Slovenskej asociácie boxerov amatérov reprezentačného trénera mužov SR Pavla Hlavačku.

24-ročný Dirnfeld si na tradičnom podujatí v Ústí nad Labem predtým poradil s domácim Janom Eliášom a v semifinále aj s Írom Tommym McCarthym.

Medzinárodný turnaj v boxe VC Ústí nad Labem (13. - 16. marca 2013) - sobotňajší výsledok:

Finále:

kategória do 91 kg: Sandro Dirnfeld (SR) - Jevgenij Tiščenko (Rus.) 7:11 na body

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Dirnfeld skončil druhý a Zátorský tretí na VC Ústí nad Labem