Di María zatiaľ do PSG neodchádza, zostáva v Manchestri

Ángel di María si aj naďalej bude obliekať dres Manchestru United.
Ángel di María si aj naďalej bude obliekať dres Manchestru United. (Autor: SITA/AP)
SITA|25. júl 2015 o 16:00

Niektoré médiá o tom informovali ako o hotovej veci. Ángel di María však zatiaľ do PSG neodchádza a odcestuje do Kalifornie, kde sú United na turné po Amerike.

SANTA CLARA. Najlepší argentínsky futbalista minulého roka Ángel Di María smeruje do Kalifornie, aby sa napriek špekuláciám o jeho odchode do francúzskeho PSG pripojil k svojim spoluhráčom z Manchestru United.

Dvadsaťnásobný anglický šampión momentálne absolvuje letné turné po Amerike.

Zostrih momentov Ángela di Maríu z uplynulej sezóny.

Viaceré médiá v uplynulých dňoch informovali o prestupe dvadsaťsedem ročného záložníka do víťazného mužstva Ligue 1 ako o hotovej veci. Napokon Di María zostáva členom kádra United.

V piatok to podľa televízie BBC potvrdil i samotný tréner Louis van Gaal. "Čakáme ho už zajtra, keď by mal doraziť aj s Marcosom Rojom a Javierom Hernándezom, ktorí dostali dodatočné voľno pre reprezentačné povinnosti."

Di María prestúpil na Old Trafford len vlani v lete. V premiérovej sezóne na Britských ostrovoch mal podľa viacerých odborníkov problém s aklimatizáciou. V 27 ligových zápasoch strelil tri góly, pridal jedenásť asistencií.

britain_soccer_premier_league_-165ebfb6d_r3075_res.jpeg

Ángel di María (vľavo) mal vraj problémy s aklimatizáciou. FOTO - SITA/AP.

Ángel Di María sa podľa Daily Star dohodol s parížskym futbalovým klubom Saint-Germain na podmienkach zmluvy na päť rokov. United údajne žiadajú za krídelníka päťdesiat miliónov libier, PSG núka o desať miliónov menej.

V hre je aj odchod uruguajského útočníka Edinsona Cavaniho z francúzskej metropoly na Old Trafford.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Di María zatiaľ do PSG neodchádza, zostáva v Manchestri