Denník Marca: Ronaldo predĺžil zmluvu s Realom do 2018

(Autor: SITA/AP)
TASR|5. aug 2013 o 13:44

Ronaldo by mal zarobiť za sezónu 17 miliónov eur.

MADRID. Portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo údajne predĺžil so svojím španielskym zamestnávateľom Realom Madrid kontrakt až do roku 2018.

Informovalo o tom pondelňajšie vydanie športového denníka Marca, podľa ktorého by si mal 28-ročný krídelník platovo výrazne polepšiť, jeho ročný zárobok by mal stúpnuť z 10 miliónov až na 17 miliónov eur v čistom.

Hviezdny Portugalčan by sa tak stal najlepšie plateným hráčom Primery Division. Podľa Marcy zarába Ronaldov rival Lionel Messi v konkurenčnej Barcelone ročne "iba" 16 miliónov eur.

Správu, ktorú uverejnil španielsky denník, zatiaľ vedenie Realu nekomentovalo. Podľa Marcy chce vedenie "bieleho baletu" oficiálne potvrdiť predĺženie zmluvy s Ronaldom až po dotiahnutí prestupu waleského reprezentanta Garetha Balea z Tottenhamu Hotspur.

O zotrvaní Ronalda na San Bernabeu špekulovali médiá a fanúšikovia celé štyri mesiace. Dohady spustil samotný hráč, ktorý v minulej sezóne vyhlásil, že sa cíti v Reale smutný a nedostatočne ohodnotený.

Médiá potom priniesli informácie o možnom návrate Ronalda do Manchestru United, za ktorý hrával v rokoch 2003-2009. O služby rodáka z Madeiry prejavil záujem aj francúzsky majster Paríž St. Germain.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Denník Marca: Ronaldo predĺžil zmluvu s Realom do 2018