Definitíva o Hamšíkovi možno už v stredu

SITA|26. jún 2007 o 14:38

BRESCIA 26. júna (SITA) - O osude slovenského futbalového reprezentanta pôsobiaceho v talianskej druholigovej Brescii Mareka Hamšíka, o ktorého sa zaujíma niekoľko popredných európskych mužstiev, by sa ...

BRESCIA 26. júna (SITA) - O osude slovenského futbalového reprezentanta pôsobiaceho v talianskej druholigovej Brescii Mareka Hamšíka, o ktorého sa zaujíma niekoľko popredných európskych mužstiev, by sa malo rozhodnúť v najbližších dňoch. Ako informuje internetový portál www.futbal.sk, na stredu 27. júna je totiž naplánované ďalšie kolo rokovaní medzi Bresciou a zástupcami Neapola, momentálne asi najvážnejšieho záujemcu o služby 19-ročného tvorivého stredopoliara. Za spoločný stôl by mali zasadnúť prezident Brescie Gino Corioni a generálny riaditeľ nováčika Serie A Marine Pierpaolo. Všetko nasvedčuje tomu, že situácia sa už pohla dopredu a niektoré talianske médiá informujú o tom, že práve v stredu by sa mohol prestup Mareka Hamšíka dotiahnuť do úspešného konca.

Brescia už dávnejšie oznámila, že svojho špílmachra si cení približne na osem miliónov eur. Neapol pôvodne údajne ponúkol 5 miliónov (k tomu ponúkal aj dvoch hráčov, o ktorých však v Brescii nemali záujem), no odvtedy sa údajne obe sumy k sebe priblížili. "Ak Hamšíka predáme, boli by sme radi, keby prestúpil práve do Neapola. Vážim si prezidenta klubu Aurelia De Laurentiisa a viem, že by sa Marek ocitol vo vhodnom prostredí pre jeho ďalší futbalový rast. Teraz ide o to, aby sme našli také riešenie, s ktorým budú spokojné obidve strany," povedal Corioni.


Nachádzate sa tu:
Domov