David Villa zrejme stihne ME 2012

SITA|8. feb 2012 o 15:47

V v prípade nominácie do tímu Španielska by sa mohol David Villa zúčastniť na kontinentálnom šampionáte.

BARCELONA. Zdravotný stav španielskeho útočníka Davida Villu sa pred blížiacimi sa futbalovými majstrovstvami Európy v Poľsku a na Ukrajine zlepšuje. Zakončovateľ FC Barcelona má zlomenú nohu. Zranenie si privodil na decembrových majstrovstvách sveta klubov a podľa prvých prognóz mal nedobrovoľne absentovať až do konca tejto sezóny.

Jeho stav sa však zlepšil natoľko, že by sa v prípade nominácie zo strany trénera Španielska Vicenteho del Bosqua mohol zúčastniť na kontinentálnom šampionáte (8. júna - 1. júla).

"Minulý piatok mi odstránili z nohy dve skrutky. Všetko ide perfektne podľa plánov, z kliniky som odišiel bez problémov. Je to ďalší významný krok v mojej rekonvalescencii," cituje kanoniera úradujúcich svetových i kontinentálnych šampiónov na reprezentačnej aj klubovej úrovni španielska agentúra EFE.

Villa na margo blížiacich sa ME 2012 doplnil: "Hneď, keď som sa zranil, som vyhlásil, že mojou prioritou je uzdraviť sa pred majstrovstvami Európy. Som v tomto smere stále viac optimistickejší, mohol by som to stihnúť."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»David Villa zrejme stihne ME 2012