David Kozma špecifikoval zranenie, ktoré ho vyradilo z turnaja Oktagon 23

David Kozma nastupuje do klietky.
David Kozma nastupuje do klietky. (Zdroj: Oktagon MMA)
Dávid Lukáč|18. mar 2021 o 14:00

Leandro "Apollo" Silva si na titulový súboj bude musieť počkať.

PRAHA. Šampión weltrovej váhy organizácie OKTAGON MMA David Kozma nebude zápasiť na turnaji Oktagon 23. Rodák z Karvinej na sociálnych sieťach prezradil, že ho stoplo zranenie nosa, pre ktoré sa plnohodnotne nemôže pripraviť na Brazílčana Leandra "Apolla" Silvu.

„Zápas s Apollom stále platí, ale museli sme tento duel posunúť. Bohužiaľ, mám natrhnutú spodnú lastúru v nose, čo znamená, že kedykoľvek, keď dostanem úder na nos, tak mi tečie krv. Musím to nechať zahojiť, pretože to potrebuje pokoj.

Museli sme to jednoducho posunúť. Snažil som sa spárovať s helmou, ale bohužiaľ, ani to nešlo a nos krvácal rovnako. Momentálne trénujem len grappling a wrestling. Nejdem údery, ale na Apolla sa musím plnohodnotne pripraviť, takže sa duel musel posunúť,“ povedal Kozma v príspevku na Instagrame, ku ktorému priložil aj lekárske správy.

Reálne tak môžeme očakávať, že sa súboj Kozma vs. Silva presunie na letný termín. V prípade zlepšenia pandemickej situácie pripadá do úvahy aj konanie tradičného júlového turnaja na pražskej Štvanici, ktorý prebieha pod holým nebom.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»David Kozma špecifikoval zranenie, ktoré ho vyradilo z turnaja Oktagon 23