Dana White má súpera pre Gaethjeho

Daniel Stankovič|6. jan 2021 o 01:00

Prezident UFC pracuje na veľkom zápase v ľahkej divízii.

„Najnabitejšia“ váha organizácie UFC zažíva na úvod roku skvelé obdobie, keď sa za menej než tri týždne môžeme tešiť na dva skvelé duely, ku ktorým by sa mal pridať ďalší, nemenej zaujímavý.

Januárový turnaj v Abú Dabí, UFC 257, ponúkne vo svojich hlavných zápasoch štyri mená elitných bojovníkov ľahkej váhy. K očakávanému duelu McGregor vs. Poirer II, sa prednedávnom pridal aj hlavný predzápas v podobe Hookera a Chandlera. Aby toho nebolo málo, na ostrove by sa malo definitívne rozhodnúť o osude šampióna Khabiba Nurmagomedova, ktorý sa má stretnúť s prezidentom organizácie.

V súvislosti so situáciou na vrchole ľahkej váhy, sa už dlhšie skloňoval návrat posledného neúspešného titulového vyzývateľa, Justina Gaethjeho. Američan sa po októbrovej prehre na škrtenie s Khabibom na chvíľu odmlčal, je len otázkou času, kedy organizácia ohlási jeho návrat. Po dominantnom výkone Brazílčana Oliveiru nad Fergusonom, to podľa všetkého vyzerá, že do titulového rébusu zasiahne zápas práve Oliveira s Gaethjeom. Pre kanál ESPN+ to potvrdil prezident UFC, Dana White.

„Ak všetko pôjde dobre, bude to pravdepodobne Oliveira.“, odpovedal na otázku ohľadom ďalšieho zápasu pre 32-ročného Američana, White.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Dana White má súpera pre Gaethjeho