Crosby sa cíti dobre, stále trénuje bez fyzického kontaktu

SITA|27. sep 2011 o 13:57

Hviezda zámorskej hokejovej NHL Sidney Crosby verí, že je stále bližšie k plnohodnotnému návratu do tréningového procesu.

PITTSBURGH.

Kapitán tímu Pittsburgh Penguins bol spokojný s pondelkovým tréningom, ktorý prebehol bez problémov. Ako je známe, dvadsaťštyriročný center sa zotavuje z januárového otrasu mozgu, ktorý utrpel v zápase proti Tampe Bay. Kapitán "tučniakov" doteraz iba trénoval, v nedeľu už zasiahol aj do hry piatich proti piatim. Stále však nosí bielu prilbu, ktorá spoluhráčom indikuje, že ešte nie je pripravený na tvrdý fyzický kontakt. "Čím viac bezproblémových tréningových dní absolvujem, tým bližšie budem k úplnému návratu. Verím, že to bude veľmi skoro," uviedol Crosby.

Predstavitelia Penguins síce oficiálne nevylúčili štart svojej najväčšej hviezdy v úvodnom súťažnom zápase novej sezóny 6. októbra proti Vancouveru, Crosby v ňom však s veľkou pravdepodobnosťou nebude participovať. "Dlho ma trápili veľké bolesti. Keď absolvujete niečo podobné, jedinou vašou túžbou je cítiť sa dobre. Teraz som v poriadku a keď si budem istý, že som na to pripravený, prestanem sa vyhýbať tvrdému fyzickému kontaktu," poznamenal Crosby.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Crosby sa cíti dobre, stále trénuje bez fyzického kontaktu