Cristiano Ronaldo spája svoju budúcnosť s Manchestrom United

SITA|7. dec 2008 o 18:11

Čerstvý držiteľ Zlatej lopty France Footballu určenej pre najlepšieho svetového futbalistu Cristiano Ronaldo v nedeľu pri príležitosti oficiálneho prevzatia prestížneho ...

PARÍŽ. Čerstvý držiteľ Zlatej lopty France Footballu určenej pre najlepšieho svetového futbalistu Cristiano Ronaldo v nedeľu pri príležitosti oficiálneho prevzatia prestížneho ocenenia vyhlásil, že svoju budúcnosť spája s Manchestrom United. "Za Manchester hrám už päť rokov, cítim sa tu ako doma. S týmto klubom som získal už viacero trofejí - tímovo i individuálne. Som tu šťastný a nemám záujem odísť inam," nechal sa počuť 23-ročný loptový virtuóz. "Som ambiciózny človek a nechcem sa uspokojiť, úspechy ma motivujú do budúcnosti. Pevne verím, že sa budeme zlepšovať ako tím a chcem popracovať aj sám na sebe," povedal portugalský reprezentant Ronaldo, ktorý sa okrem rodiny poďakoval aj svojim spoluhráčom: "Bez podpory celého tímu by som to nedokázal." Rodák z Funchalu v sezóne 2007/2008 súperovým brankárom nastrieľal na stredopoliara úctyhodných 42 gólov a "červeným diablom" výraznou mierou dopomohol k úspechu v Premier League i Lige majstrov. Kouč ManU Sir Alex Ferguson je presvedčený, že jeho ofenzívny klenot má svoje najlepšie obdobie ešte pred sebou: "Má iba 23 rokov, je len na začiatku. Futbalisti začínajú dospievať až ako 26-roční."

V letnom prestupovom období sa o služby odchovanca Sportingu Lisabon intenzívne zaujímal Real Madrid, samotný hráč dokonca opakovane vyjadril svoju túžbu posilniť "biely balet".

Nachádzate sa tu:
Domov