Ronaldo pyká za svoje správanie, klub ho vyradil zo zostavy

Cristiano Ronaldo v drese Manchestru United.
Cristiano Ronaldo v drese Manchestru United. (Autor: TASR/AP)
Sportnet, TASR|20. okt 2022 o 19:25

Vynechá dôležitý zápas proti Chelsea.

BRATISLAVA. Hviezdny portugalský futbalista Cristiano Ronaldo sa tento víkend nepredstaví v súťažnom zápase v drese Manchestru United.

"Cristiano nebude súčasťou tímu v sobotňajšom zápase proti Chelsea. Zvyšok mužstva sa plne sústredí na prípravu na tento zápas," uvádza klub z Old Trafford.

Ronaldo pyká za svoje správanie počas ostatného ligového zápasu s Tottenhamom, ktorí "červení diabli" v stredu vyhrali v domácom prostredí 2:0. 

V 88. minúte sa s vedomím toho, že sa už nedostane na trávnik, svojvoľne vydal do šatne. Netešil sa tak so svojimi spoluhráčmi, bol frustrovaný.

Tréner Erik ten Hag následne avizoval, že sa bude správaním portugalského útočníka počas stredajšieho zápasu zaoberať.

"Videl som ho odchádzať, no nerozprávali sme sa. Budem to riešiť zajtra," uviedol ten Hag po stretnutí, po ktorom sa jeho tím posunul na piate miesto tabuľky.

Ronaldo nie je v tejto sezóne pravidelnou súčasťou základnej zostavy a proti Spurs nenastúpil vôbec, čo sa mu stalo druhýkrát v ročníku.

Tridsaťsedemročný hráč sa v lete snažil z United odísť do niektorého z tímov hrajúcich Ligu majstrov, no klub (zmluvu má do 30. júna 2023) ho odmietol pustiť. Už počas predsezónnej prípravy opustil v polčase duel s Rayom Vallecano (1:1).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Ronaldo pyká za svoje správanie, klub ho vyradil zo zostavy