Conor: V odvete by som Floyda porazil

Adrián Mečiar|30. sep 2017 o 02:00

Conor McGregor by nebol prekvapený odvetou s Mayweatherom.

Conor McGregor včera verejne prehovoril po prvý raz od prehry s Floydom Mayweatherom. McGregor si z tejto porážky podľa očakávania nerobí veľké starosti. 'The Notorious' si dokonca trúfa na odvetný súboj s boxerskou legendou.

„V odvete by som ho porazil. Ak by som nezopakoval chyby z posledného kempu a napravil ich, tak by sa mohlo jednať o najľahší zápas môjho života."

A odveta 'The Money Fightu' podľa Conora nie je úplne nereálna.

„Všetci vieme, aké má problémy s daňami, no on i tak minie 26 miliónov za kúpu domu. Toto správanie by nakoniec mohlo vyústiť v to, že mi čoskoro ponúknu odvetu, pretože opäť minie všetky jeho peniaze."

´Money´ sa pochválil kúskami, čo zdobia jeho novú rezidenciu. Trocha prekvapujúco tam môžete nájsť aj veľký portrét Conora McGregora.

McGregor však predsa uznáva, že jeho ďalší súboj zrejme prebehne v oktagone.

„Nabudúce pravdepodobne obhajujem svoj opasok. Kľudne budem zápasiť aj 30. decembra, potrebujem ale výnimku, aby som sa nemusel zúčastniť ničoho iného okrem váženia a samotného fightu. Meno súpera? Vylúčiť nemôžem ani tretí zápas s Natom alebo odvetu s Hollowayom. Budúci víkend je tu tiež UFC 216, uvidíme, čo predvedú tí dvaja chudáci, Ferguson a Lee."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor: V odvete by som Floyda porazil