Conor podal oficiálne vyhlásenie, ktoré chytí za srdce

Vladimír Bilohuščin|21. apr 2016 o 02:00

Po prečítaní tohto vyhlásenia musia aj najväčší neprajníci pripustiť, že Ír má v mnohých ohľadoch pravdu.

OFICIÁLNE VYJADRENIE CONORA MCGREGORA:

 

Snažím sa iba robiť si svoju prácu a tou je zápasiť. Som platený za zápasenie. Zatiaľ nie som platený za promo akcie. Začal som sa strácať v promočných hrách a zabudol som na umenie boja. Prichádzajú časy, kedy potrebuješ „prestať rozdávať letáky a vrátiť sa do prekliateho obchodu“.

50 svetových túr, 200 tlačových konferencií, 1 milión rozhovorov, 2 milióny fotení a na konci toho iba sklonená hlava a hľadenie prehre priamo do tváre, myslenie na nič iné ako nesprávna príprava. A na veľa rušivých momentov, ktoré k tomuto viedli. Nič iné mojou hlavou neprebehlo.

Je načase vrátiť sa späť a žiť život, ktorý mi dal tento život. Sedenie v aute na ceste do nejakej diery v Connecticute alebo kde, len aby som sa pozhováral v Timom a Suzie v rannej šou, ktorú každý ignoruje, mi tento život nedal. Rozprávať sa s nejakou dámou, ktorú v podstate nezaujíma, čo vlastne robíte, iba chce, aby sa troška vyšvihla mi nerobí problém. Všetkých som vás vyšvihol. Ale tentokrát sa musím zamerať na seba.

Idem si po svoju odplatu. Letel som s celým tímom do Portugalska a potom na Island, aby som urobil zmeny v mojej príprave a opravil chyby, ktoré som spravil s váhou a kondičnou prípravou. So správnymi zmenami a sústredením dokončím to, čo som začal v minulom zápase.

To všetko sa mi nepodarí spraviť, ak sa vrátim k „rozdávaniu letákov“. Stále budem hrať túto hru a budem ju hrať lepšie ako hocikto iný, ale v tomto prípade, keď som utŕžil prehru, som požiadal o trocha voľnosti, aby som mohol trénovať a zostať sústredený. Určite som neprestal spolupracovať s médiami, iba proste potrebujem trocha zmeny. To mi ale nebolo dovolené.

Ako mi bolo povedané, do promo akcií investovalo UFC 10 miliónov dolárov. Takže ako gesto dobrej vôle som nielenže ušetril tých 10 miliónov, ešte k tomu som ich strojnásobil. A to všetko iba vďaka jednému príspevku na sociálnej sieti. Nechajte si tých 10 miliónov a robte promo iným vandrákom, ktorí to potrebujú. Moje  podujatia sú v pohode.

Potrebujem sa teraz izolovať. Budem čeliť vyššiemu, ťažšiemu bojovníkovi s väčším dosahom. Tentokrát sa potrebujem pripraviť správne. Je čas aby tancovali iné opice, ja som tancoval celou cestou až sem. Natova malá dobitá hlava vyzerá v týchto dňoch na pódiu dobre. Strčte pred kameru jeho. Minule k zápasu prišiel bez žiadnej námahy. Ja som pritom bol na tlačových konferenciách, robil som rozhovory a točil reklamy, pred tým ako bol Rafael dos Anjos stiahnutý zo zápasu.

Robím iba to, čo je pre mňa momentálne správne. Je načase aby som bol s mojím tréningom sebecký. Je to jediná cesta. Cítim, že 400 miliónov dolárov, ktoré som pre UFC vygeneroval za moje tri posledné zápasy, všetko za 8 mesiacov, sú postačujúce na to, aby som dostal trocha voľnosti.

Stále som pripravený na UFC 200. Ponúkol som, že priletím do New Yorku na veľkú tlačovú besedu, ktorá bola naplánovaná a potom sa vrátim k tréningu. Bez akýchkoľvek rušivých elementov.

Ak si myslia, že to nie je dostačujúce, alebo si myslia, že si to nezaslúžim, tak už neviem, čo mám povedať.

Tiež chcem prehlásiť pre USADA, UFC a v súvislosti s mojím kontraktom – NEUKONČIL SOM KARIÉRU.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor podal oficiálne vyhlásenie, ktoré chytí za srdce