Conor bude najskôr potrestaný zákonom, potom sa rozhodneme, čo s ním, hovorí Dana White

Adrián Mečiar|2. máj 2018 o 02:00

White okrem toho prezradil, kde prebehne plánovaný súboj medzi McGregorom a Nurmagomedovom.

Hoci Dana White nazval McGregorov útok na autobus pred UFC 223 ako 'najotrasnejší čin v histórii organizácie', zatiaľ stále neprezradil, či zaň svoju najväčšiu hviezdu aj potrestá.

White hovorí, že UFC si najskôr počka na to, ako dopadne Írov súd, ktorý je naplánovaný na 14. júna. „Conor bude najskôr potrestaný zákonom. Uvidíme, čo mu povedia v New Yorku, následne sa rozhodneme."

Nech už McGregor na súde dopadne akokoľvek, s najväčšou pravdepodobnosťou bude suspendovaný miestnou komisiou. UFC tým pádom môže zabudnúť na to, že plánovaný mega zápas medzi Conorom McGregorom a Khabibom Nurmagomedovom by hostila slávna Madison Square Garden.

Podľa Whita to ale nepredstavuje žiadnu komplikáciu, pretože pre tento zápas je súce len jedno miesto na tejto planéte. „Ak robíte takto veľký zápas, tak musí prebehnúť vo Vegas."

Jedným z označení, ktoré patria Las Vegas, je aj 'hlavné mesto boja', keď bolo dejiskom viacerých boxerských či MMA člágrov. V tomto meste navyše sídli samotné UFC.

Nurmagomedov teda ešte musí vyčkať na príležitosť, kedy sa predvedie na domácej pôde. UFC síce v septembri premiérovo zavíta do Ruska, no bude sa jednať o menší Fight Night.

White ale ubezpečuje, že Nurmagomedov sa v budúcnosti dočká pred svojimi fanúšikmi. „Khabib niekedy určite bude zápasiť v Rusku, no tento duel je na to príliš veľký. Zápas s Conorom musí prebehnúť v Las Vegas."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor bude najskôr potrestaný zákonom, potom sa rozhodneme, čo s ním, hovorí Dana White