Conde opäť pod taktovkou trénera Osoria, tentoraz v Chicagu

SITA|21. aug 2007 o 09:55

BRIDGEVIEW 21. augusta (SITA, AP) - Americký futbalový klub Chicago Fire v pondelok uzavrel prestup kolumbijského obrancu Wilmana Condeho, ktorého od účinkovania v MLS delí už iba potvrdenie pracovných ...

BRIDGEVIEW 21. augusta (SITA, AP) - Americký futbalový klub Chicago Fire v pondelok uzavrel prestup kolumbijského obrancu Wilmana Condeho, ktorého od účinkovania v MLS delí už iba potvrdenie pracovných víz. "Wilman vie vynikajúco čítať hru. Napriek svojmu veku má množstvo skúseností. Verím, že bude pre nás platným hráčom," povedal tréner Fire Juan Carlos Osorio, pod ktorého vedením 24-ročný Conde do júla pôsobil v bogotskom tíme Millonarios.

Po Mexičanovi Cuauhtemocovi Blancovi a Kostaričanovi Paulovi Wanchopovi je Conde už treťou výraznou posilou Fire za uplynulé dva mesiace. Podmienky jeho prestupu zatiaľ neboli zverejnené.

Pred účinkovaním v mužstve 13-násobného kolumbijského šampióna pôsobil Conde aj v Deportes Quindio a Deportivo Cali, šťastie skúšal tiež v druhej argentínskej lige a v Ekvádore.


Nachádzate sa tu:
Domov