Cisár Franz Beckenbauer sa bojí o budúcnosť Ballacka

TASR|19. okt 2007 o 15:39

Mníchov 19. októbra (TASR) - Nemecký futbalový odborník Franz Beckenbauer vyjadril znepokojenie nad dlhodobým zranením reprezentačného kapitána Michaela ...

Mníchov 19. októbra (TASR) - Nemecký futbalový odborník Franz Beckenbauer vyjadril znepokojenie nad dlhodobým zranením reprezentačného kapitána Michaela Ballacka a pochybnosti, či bude schopný, vrátiť sa do pôvodnej formy.

"Momentálna situácia nie je vôbec ideálna. Absolvoval operácie, aby sa mohol vrátiť do tejto sezóny, no stále má problémy. Niečo nie je v poriadku," vyhlásila futbalová legenda.

Stredopoliar londýnskej Chelsea FC si poranil členok v aprílovom zápase najvyššej anglickej Premiership a od tej chvíle sa na trávniku neobjavil. Po dvoch operáciách je jeho návrat stále v nedohľadne. Navyše sa vynorili špekulácie o tom, či v prebiehajúcej sezóne vôbec nenastúpi.

"Čím dlhšie bude zranený, tým dlhšie bude hľadať niekdajšiu formu a vo veku 31 rokov už predsa len nie je najmladší," dodal Beckenbauer a poukázal tak aj na jeho úlohu v národnom tíme. Nemecko sa už v predstihu kvalifikovalo na budúcoročné ME a Ballack mal byť na turnaji hlavnou postavou mužstva.

Nachádzate sa tu:
Domov