Chelsea prišla na niekoľko týždňov o Torresa

Fernando Torres sa v posledných minútach zápasu protiManchesteru nepríjemne zranil.
Fernando Torres sa v posledných minútach zápasu protiManchesteru nepríjemne zranil. (Autor: TASR/AP)
SITA|20. jan 2014 o 07:17

Útočník Chelsea Fernando Torres si potrhal väzy v kolene.

LONDÝN. Futbalová Chelsea utrpela v nedeľňajšom šlágri anglickej Premier League s Manchestrom United nepríjemnú stratu, pre zranenie kolenných väzov víťazný duel (3:1) nedohral útočník Fernando Torres.

Španiel vypadne zo zostavy londýnskeho tímu na niekoľko týždňov.

Torres, ktorý sa strelecky presadil v predchádzajúcich dvoch stretnutiach, nastúpil ako striedajúci hráč v 79. min namiesto Samuela Eto'a, ktorý dosiahol proti United hetrik.

Urobil si niečo s väzmi

V záverečných minútach duelu sa však španielsky zakončovať nepríjemne zranil. Bližšie informácie o jeho zdravotných problémoch budú známe po pondelkových vyšetreniach.

"Fernando nám bude chýbať niekoľko týždňov. Urobil si niečo s väzmi," hovoril krátko po zápase José Mourinho. Po zranení Torresa má portugalský tréner anglického tímu do útoku zdravú len dvojicu Eto'o a Demba Ba, o ktorom sa špekulovalo, že by mohol odísť.

V Chelsea nedostával dostatok príležitostí, naposledy hral ešte 17. decembra.

Šancu dostanú ďalší

"Je škoda, že nám vypadol Fernando zo zostavy, pretože hral v dobrej forme. Šancu dostanú ďalší hráči. Demba pracuje na tréningoch veľmi tvrdo a vždy ma mrzí, keď ho nemôžem nominovať," priznal Mourinho.

Informácie zverejnil goal.com.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Chelsea prišla na niekoľko týždňov o Torresa