Chelsea je späť v hre o ligový titul, myslí si Villas-Boas

SITA|27. nov 2011 o 14:12

Manažér anglického futbalového klubu Chelsea FC André Villas-Boas si myslí, že jeho zverenci sa zásluhou sobotňajšieho víťazstva nad Wolverhamptonom (3:0) vrátili do boja o ligový titul.

LONDÝN.

Tridsaťštyriročný kouč "The Blues" je pod paľbou kritiky, keďže to bolo len druhé víťazstvo mužstva zo Stamford Bridge z ostatných šiestich duelov.

Góly Chelsea strelili kapitán John Terry, 22-ročný útočník Daniel Sturridge a španielsky legionár Juan Mata, všetci skórovali ešte počas prvého polčasu. V sobotu tiež remizoval Manchester United s Newcastlom United 1:1, čo znamená, že FC Chelsea zaostáva za v poradí druhými "červenými diablami" už len o päť bodov. Lídrom je Manchester City, ktorý má pred Chelsea deväťbodový náskok a zápas k dobru.

"Myslím si, že môžeme získať ligový titul. Máme na to potrebnú kvalitu, a keď si budeme dostatočne veriť, určite sa nám to podarí. Budeme bojovať až do úplného konca. Uvedomujem si, že to nebude jednoduché, ale presvedčili sme sa, že aj naši rivali môžu zaváhať."

"Je nesmierne dôležité, že sme získali tri body a zmenšili sme odstup na Manchester United i Newcastle," nechal sa počuť André Villas-Boas a pokračoval: "December môže byť pre nás kľúčový. Čaká nás stretnutie v Lige majstrov, ktoré rozhodne o tom, či postúpime v tejto súťaži ďalej. Aj v Premier League nás preveria kvalitní súperi, ak zvládneme december, naša šanca na titul ešte vzrastie."

FC Chelsea sa v decembri stretne v LM 2011/2012 so španielskou Valenciou, v najvyššej anglickej súťaži ho čakajú zápasy proti Newcastlu United, Manchestru City či Tottenhamu Hotspur.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Chelsea je späť v hre o ligový titul, myslí si Villas-Boas