Titulový zápas? Pudilová posiela jasnú výzvu pre neporazenú Szabovú

Lucie Pudilová a Lucia Szabová.
Lucie Pudilová a Lucia Szabová. (Zdroj: OKTAGON MMA)
SvetMMA|21. nov 2021 o 19:30 (aktualizované 21. nov 2021 o 19:33)

Túži získať titul aj cenný skalp súperky.

PRAHA. Bývalá zápasníčka najprestížnejšej svetovej ligy Lucie Pudilová oficiálne vyzvala slovenskú jednotku medzi ženami Luciu Szabovú.

Pudilová nenecháva nikoho na pochybách, že po prechode do popredného írskeho tímu Straight Blast Gym Ireland plánuje útočiť len na tie najvyššie priečky.

26-ročná Češka dnes poslala na Slovensko jasný odkaz. Na sociálnej sieti Instagram uverejnila správu, v ktorej vyzýva Szabovú na titulový súboj na decembrovom podujatí Oktagon 30.

Lucia Szabová, poďme na to. Diváci si to prajú, tak im Ondřej Novotný (promotér organizácie) dajme to, čo chcú. Urobme to, nech sa rozhodne kto je najlepšia bojovníčka v Oktagone,“ napísala rodáčka z Příbrami.

Víťazka štvrtej série Oktagon výzvy Szabová je doposiaľ profesionálnom okruhu MMA neporazenou zápasníčkou.

Na turnajoch československej organizácie si od jesene 2020 pripísala štyri výhry, pričom hneď tri ukončila pred časovým limitom.

Na druhej strane Pudilová po odchode z UFC zakúsila trpkosť porážky v súboji pod pravidlami MMA iba na júlovom podujatí pražskej Štvanici proti Talite Bernardo.

Naposledy sa predstavila pred dvoma týždňami proti Poľke Marte Waliczek, ktorú po troch kolách zdolala na body.

Zaujímavosťou potenciálneho zápasu je určite fakt, že podľa portálu FightMatrix patrí obom bojovníčkam vo svetovom rebríčku miesto v prvej tridsiatke bantamovej váhy.

Zatiaľ čo sa Szabová vyhrieva na 27. priečke, Pudilová je o jedno miesto v rebríčku nižšie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Titulový zápas? Pudilová posiela jasnú výzvu pre neporazenú Szabovú