Cerrone bude pripravený, ak sa niekto z dvojice Nurmagomedov - Poirer zraní

Vladimír Bilohuščin|8. máj 2019 o 02:00

Cowboy ostáva stále v tréningovom tempe.

Donald ‘Cowboy‘ Cerrone (36-11-1) ,ktorý s prehľadom dokázal poraziť Al Iaquintu na UFC Fight Night 151 v Otave sa vyjadril, kam bude jeho kariéra ďalej smerovať. 

„Budem pripravený na zápas Nurmagomedov vs. Poirer, keby jeden z nich nemohol nastúpiť. Momentálne som druhým vyzývateľom v ľahkej váhe a nikam sa nechystám. Znovu sa cítim ako ten najlepší na svete. Je mi jedno koho dostanem. Nechcem ale, aby ma UFC prehliadalo, keď sa bude rozdávať titulová šanca. Vždy urobím svoju prácu a po tých rokoch si to zaslúžim.“ Pokračoval Cerrone „Na druhej strane, ak bude chcieť Conor zápas, tak poďme do toho, obzvlášť v júly.“

O duely  Cerrone vs McGregor sa špekulovalo aj v minulosti, no nakoniec to nedopadlo, keď Conor podal vyhlásenie, že končí s aktívnou zápasníckou kariérou. Väčšina si ale mysli, že je to opäť len Conorov marketingový ťah, ktorý mu pri návrate zabezpečí ešte väčšiu publicitu. Cerrone je ale iba jeden z mnohých čakateľov na írskeho šampióna. Ten asi najviac túži po odvete s Khabibom, na ktorého zasa slovne útočil, ale netreba zabúdať taktiež na Natea Diaza, s ktorým nemajú ešte dokončené účty a v hre je taktiež Tony Ferguson, ktorý má za sebou rokovania s Whitom a teoreticky aj Justin Gaethje.

Donald momentálne ťahá víťaznú trojzápasovú šnúru (Perry, Hernandez, Iaquinta) a nechystá sa znova striedať váhy a chce ostať v ľahkej. Čo by mohlo výrazne priblížiť zápas s Conorom je aj fakt ,že je momentálne štvorka v rebríčku a aj to, že ich duel bol doslova na spadnutie.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Cerrone bude pripravený, ak sa niekto z dvojice Nurmagomedov - Poirer zraní