Carcillo s jednozápasovým dištancom, Stevens s pokutou

SITA|17. apr 2009 o 09:22

Útočník tímu kanadsko-americkej NHL Philadelphia Flyers Daniel Carcillo dostal od vedenia profiligy jednozápasový dištanc, tréner rovnakého mužstva John Stevens zaplatí pokutu vo výške 10-tisíc USD.

TORONTO. Útočník tímu kanadsko-americkej hokejovej NHL Philadelphia Flyers Daniel Carcillo dostal od vedenia profiligy jednozápasový dištanc, tréner rovnakého mužstva John Stevens zaplatí pokutu vo výške 10-tisíc USD.

Stalo sa tak iba deň po nevyberanom zákroku "tvrdého muža" Carcilla na hráča Pittsburghu Maxima Talbota v prvom štvrťfinálovom zápase play-off Východnej konferencie, v ktorom Penguins vyhrali 4:1.

Dvadsaťštyriročný Kanaďan sa predviedol sedem sekúnd pred treťou sirénou v čase, keď už o všetkom bolo rozhodnuté. Carcillo nedostal v zápase žiadny trest, Talbot sa pri zákroku nezranil.

"V pondelok sme telefonovali s generálnymi manažérmi a trénermi všetkých klubov v play-off a vysvetlili sme im, že takéto veci nebudeme tolerovať," povedal viceprezident súťaže pre hokejové operácie Colin Campbell a dodal: "Hráči aj tréneri budú za podobné prehrešky dostávať pokuty a suspendácie." Carcillo tak nebude môcť nastúpiť v piatkovom druhom zápase série proti Penguins.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Carcillo s jednozápasovým dištancom, Stevens s pokutou