Cage Fighting 7: Pripíše si Krisztián Simon druhú výhru v priebehu mesiaca?

Dávid Lukáč|22. okt 2019 o 02:00

Turnaj Cage Fighting 7 sa nezadržateľne blíži.

Už v sobotu nás čaká podujatie Cage Fighting 7, ktoré do Audi arény v maďarskom Győri prinesie najlepšiu fight card v histórií organizácie. Mená ako Buchinger, Čambal, Simon, Horváth sú zárukou kvalitných zápasov. Taktiež netreba zabúdať na neporazeného Sényeia (8-0), ktorý sa vracia do akcie po viac ako troch rokoch či Melindu Fabián v prvom zápase po období v UFC.

Na turnaji sa predstaví aj talentovaný Krisztián Simon (9-1, údaj z Tapology.com, na Sherdogu nemá zapísané tri výhry, pozn. red.), ktorý bude čeliť Brazílčanovi Oliveirovi.

Odchovanec EFC Gabčíkovo už tento mesiac jeden súboj absolvoval, keď 6. októbra v Slovinsku zdolal domáceho bojovníka Marka Vardjana (6-4) v druhom kole na submission (Rear-Naked Choke).

Slovinec pritom nie je jednoduchý súper a na konte má aj skalp Ayuba Gazieva (10-2, 1 NC), tréningového partnera Ismaila Naurdieva (Gaziev a Naurdiev sa dokonca spoločne predstavili na viedenskom XFN 16 vo februári tohto roku).

Či sa teda podarí Simonovi v priebehu mesiaca druhýkrát uspieť a pripíše si siedmu výhru v rade, uvidíme už v sobotu na hlavnej karte turnaja Cage Fighting 7.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Cage Fighting 7: Pripíše si Krisztián Simon druhú výhru v priebehu mesiaca?