Bývalý šampión Eddie Alvarez a objav Justin Gaethje novými trénermi The Ultimate Figher

Adrián Mečiar|19. júl 2017 o 02:00

V 26. sérii budú medzi sebou súperiť nežnejšie pohlavia.

Už legendárna šou The Ultimate Fighter sa dočká svojej 26. Série. Dana White na konci minulého týždňa potvrdil, že trénermi dvoch táborov bojujúcich o inauguračný pás ženskej mušej váhy budú, bývalý šampión ľahkej váhy, Eddie Alvarez a len nedávny UFC debutant, Justin Gaethje.

Prvé správy o nových tréneroch TUF priniesol Ariel Helwani. Vedenie UFC vraj zvažovalo dvojice Gaethje-Alvarez a Gaethje-Lee. Na sociálnych sieťach sa ihneď spustili búrlivé debaty o tom, ktorý matchup je lepší. Z marketingového hľadiska dáva väčší zmysel Kevin Lee, originálna osobnosť, ktorá sa dostáva do popredia. Avšak, väčšina komentujúcich fanúšikov dávala jasne najavo, že si želá súboj Gaethjeho s Alvarezom. Obaja sú známi vojnami, ktoré za ich kariéry absolvovali.

Dana White dokonca taktiež povedal, že majú natočenú prvú epizódu, ktorá bude odvysielaná 30. augusta. To je celkom prekvapivá správa, keď si spomeniete, aký neuveriteľne ťažký duel Gaethje absolvoval iba pár dní pred natáčaním. Nový vyzývateľ číslo šesť v 155-librovej divízii to musí mať pred kamerami náročné, no čas do finálového turnaja môže využiť na regeneráciu.

Ešte pripomíname, že mená účastníčok vyraďovacieho pavúka o pás mušej váhy budú oznámené v najbližších týždňoch.

 

 

AUTOR: Adrián Mečiar

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Bývalý šampión Eddie Alvarez a objav Justin Gaethje novými trénermi The Ultimate Figher