Budajovou dvojkou v Colorade Michael Wall

SITA|5. feb 2008 o 09:28

DENVER 5. februára (SITA, AP) - Klub zámorskej hokejovej NHL Colorado Avalanche povolal z AHL do prvého tímu Michaela Walla, ktorý má nahradiť zranených gólmanov Joseho Theodora a Tylera Weimana. Weiman ...

DENVER 5. februára (SITA, AP) - Klub zámorskej hokejovej NHL Colorado Avalanche povolal z AHL do prvého tímu Michaela Walla, ktorý má nahradiť zranených gólmanov Joseho Theodora a Tylera Weimana. Weiman je mimo pre zranenie chodidla a Theodore vynechal posledné zápasy pre problémy s chrbtom. Wall bol prvý raz na striedačke pripravený naskočiť za slovenského brankára Petra Budaja v noci na utorok v domácom zápase proti Phoenixu. Budaj odchytal celý zápas a kryl 29 z 33 striel súpera. "Lavíny" podľahli "kojotom" 3:4 po predĺžení.

Wall nastúpil v profilige na štyri zápasy v drese Anaheim Ducks v sezóne 2006/2007. Avalanche získali Walla 27. februára 2007 a túto sezónu strávil v Lake Erie v AHL. Má bilanciu 4 víťazstvá, 7 prehier a 4 prehry po samostatných nájazdoch s priemerom 2,82 inkasovaného gólu na zápas.


Nachádzate sa tu:
Domov