Brazílsky útočník Alemao zahynul pri dopravnej nehode

TASR|9. júl 2007 o 12:23

Rio de Janeiro 9. júla (TASR) - Medzi obeťami nedeľňajšej dopravnej nehody v Brazílii, ktorá si vyžiadala dva ľudské životy, je aj futbalový útočník Alemao ...

Rio de Janeiro 9. júla (TASR) - Medzi obeťami nedeľňajšej dopravnej nehody v Brazílii, ktorá si vyžiadala dva ľudské životy, je aj futbalový útočník Alemao z klubu Palmeiras. Klub vo svojom vyhlásení uviedol, že nehoda sa stala v meste Nova Iguacu, nachádzajúcom sa približne 50 kilometrov severovýchodne od metropoly Rio de Janeiro.

V terénnom automobile Toyota Hilux zahynul okrem 23-ročného hráča aj jeho švagor. Oficiálne úrady zatiaľ nezverejnili detaily nešťastia, miestne médiá však uviedli, že automobil sa prevrátil v úzkej zákrute. Podľa svedkov vodič nešiel rýchlo. Alemao, celým menom Carlos Adriano de Jesus Soares, odohral za štvornásobného brazílskeho šampióna od svojho januárového príchodu len 3 zápasy. Minulú sezónu Brazílčan pôsobil v japonských kluboch Kyoto Purple Sanga a Yokohama C. Do krajiny vychádzajúceho slnka sa futbalista presunul po sezóne 2004/05 z klubu Coritiba, kde odštartoval svoju kariéru.

Nachádzate sa tu:
Domov