Brankár Diňa neinkasoval už 368 minút

Peter Diňa štyri zápasy neinkasoval.
Peter Diňa štyri zápasy neinkasoval. (Autor: Marián Škuba)
Sportnet|28. aug 2012 o 00:00

Súboj prvého s tretím bol šlágrom kola, diváci sa však gólu nedočkali.



SNINA. Sninčania v štyroch zápasoch strelili iba dva góly. Keďže Sabinov doma zaváhal, ostala Snina aj naďalej na čele tabuľky. V zajtrajšej dohrávke doma privítajú Svidník.

V zápase Snina - Bardejovská Nová Ves sa diváci gólu nedočkali.

„Zápas bol vyrovnaný, takticky od súpera zvládnutý. Poznajú nás, zabezpečili obranu, prišli si po bod a majú ho. My s výsledkom spokojní určite nie sme, odohrali sme jeden zo slabších zápasov. Máme problém s premieňaním šancí, za ostatné štyri zápasy sme strelili iba štyri góly. Šance sú, aj teraz ich bolo čistých päť - šesť, ale góly chýbajú. Neprehrali sme, ale určite sme vyhrať chceli a najmä mali,“ konštatoval František Hanc.

Defenzívu držia

Sninská ofenzíva trénera trápi, na druhej strane môže byť spokojný s opačným postom.

Brankár Peter Diňa neinkasoval už vo štvrtom zápase v rade, spolu si 368 minút drží čisté konto.

„Súperov do šancí veľmi nepúšťame, v defenzívnej činnosti nám nechýba ochota bojovať, plniť si povinnosti. Samozrejme, séria brankára teší, len k tomu musíme pridať aj góly,“ podotkol hrajúci kouč.

Štatisticky možno dodať, že hneď v prvom kole bol Diňa prekonaný v 82. minúte (Svit - Snina 1:4), v košickej Krásnej (1:0), doma so Stropkovom (1:0), na Spiši (Sp. Podhradie 0:0) i naposledy doma neinkasoval.

Zajtra Svidník

Streda je termínom dohrávky druhého kola. Sninčania hostia Svidník.

„Hráme opäť doma. Hovorí sa, že dvakrát sa doma nevyhráva, my sme teraz remizovali, takže situácia nám už velí bodovať naplno,“ dodal František Hanc.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Brankár Diňa neinkasoval už 368 minút