Veľkolepý návrat Tysona do ringu sa odkladá. Súboj s Paulom v júli nebude

Legendárny boxer Mike Tyson na snímke s youtuberom Jakeom Paulom.
Legendárny boxer Mike Tyson na snímke s youtuberom Jakeom Paulom. (Autor: REUTERS)
SvetMMA|1. jún 2024 o 02:35

Zdravotné problémy obmedzili prípravu boxerskej legendy.

LAS VEGAS. Mike Tyson nakoniec nebude 20. júla boxovať s Jakeom Paulom, ako bolo pôvodne naplánované.

Nedávne zdravotné problémy so zapáleným vredom obmedzil Tysona natoľko, že nebude môcť naplno trénovať štyri až šesť týždňov. Ak by Tyson pokračoval v tréningu, mohli by následky nezahojeného vredu viesť až k akútnej operácii.

"Zápas bude preložený na neskorší dátum v tomto roku, keď bude Mike môcť pokračovať v tréningu bez obmedzení.

Obaja bojovníci tak budú mať rovnaký čas na prípravu na tento zápas, ktorý sa stane len raz za život," uviedla platforma Netflix.

Súboj sa bude vysielať na jej sociálnych sieťach. Nový dátum zápasu by mal byť podľa Netflixu oznámený do konca budúceho týždňa.

"Chcem sa poďakovať svojim fanúšikom na celom svete za ich podporu a pochopenie v tomto období. V dôsledku choroby mi lekár odporučil, aby som na niekoľko týždňov zmiernil tréning, aby som si oddýchol a zotavil sa.

Moje telo je celkovo v lepšej kondícii ako v 90-tych rokoch a čoskoro sa vrátim k svojmu plnému tréningovému plánu," povedal Tyson pred súbojom, ktorý bude hostiť 80-tisícový štadión tímu NFL Dallas Cowboys.

Youtuberovi, ktorý má v ringu bilanciu 9-1, vyslal Tyson jasný odkaz: "Jake, možno ti to dalo nejaký čas k dobru, ale nakoniec ťa aj tak zdolám."

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Veľkolepý návrat Tysona do ringu sa odkladá. Súboj s Paulom v júli nebude