Bondra: Hossa aj Sekera chcú prísť na majstrovstvá

Generálny manažér Peter Bondra.
Generálny manažér Peter Bondra. (Autor: TASR)
SITA|27. apr 2011 o 11:44

Generálny manažér Peter Bondra telefonoval s oboma hokejistami a tí chcú prísť reprezentovať.

BRATISLAVA. Slovenská hokejová reprezentácia sa na domácich majstrovstvách sveta predstaví pravdepodobne aj s útočníkom Mariánom Hossom a obrancom Andrejom Sekerom. V stredu predpoludním o tom informoval generálny manažér slovenského výberu Peter Bondra.

"Hovoril som aj s Mariánom aj so Sekom, obaja majú záujem reprezentovať. Dnes sa budem snažiť nakontaktovať kluby, dúfam, že sa mi to podarí," poznamenal počas tréningu tímu SR Peter Bondra.

"Mariánova situácia je trochu zložitejšia, pretože hráči Chicaga prespávajú vo Vancouveri, takže sa mi to všetko posúva o jeden deň. Je nutné mať trochu strpenia, kým budem vedieť viac. Verím, že v najbližších hodinách sa dozviem viac, ako to s nimi bude a kedy pricestujú," dodal Bondra.

Ako je známe, obaja spomenutí hokejisti zo zámoria so svojimi mužstvami vypadli v 1. kole play-off a sezóna sa pre nich na klubovej úrovni skončila.

Buffalo Sabres obrancu Andreja Sekeru prehralo s Philadelphia Flyers v rozhodujúcom siedmom súboji série 2:5, Chicago útočníka Marián Hossu podľahlo rovnako v siedmom súboji Vancouveru 1:2 po predĺžení.

V mužstve obhajcu prestížneho Stanleyho pohára pôsobí aj ďalší útočník Tomáš Kopecký, ale ten vo vyraďovacej časti pre zranenie odohral iba jeden zápas.

Najaktuálnejšie novinky zo slovenského tábora - čítajte:

Gáborík už trénuje, do brány pôjde Halák

Stehlík vypadol z nominácie

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Bondra: Hossa aj Sekera chcú prísť na majstrovstvá