Poliaková zasiahla. Po urážkach od fanúšikov zrušila sociálne siete

Terézia Poliaková.
Terézia Poliaková. (Autor: tasr)
Miloslav Šebela|28. mar 2019 o 20:18

Najlepšie výkony ukázala biatlonistka na MS.

BRATISLAVA. Niekto bojuje o pódium, ale vo vrcholovom športe sú aj pretekári, ktorým sa nedarí presadiť sa podľa vlastných predstáv.

Aj slovenská biatlonistka Terézia Poliaková priznáva, že sezóna jej nevyšla tak, ako by chcela. Najlepšie výsledky ukázala na svetovom šampionáte v Östersunde.

„Veľmi ma potešil výsledok vo vytrvalostných pretekoch. Hoci škoda poslednej rany na stojke - ak by som trafila, mohla som byť okolo tridsiateho miesta. A mám radosť aj z toho, ako som zvládla štafetu. Našťastie som nemala také zakolísania ako v predchádzajúcich štartoch,“ opisovala sezónu.

Zastala sa jej aj Kuzminová

Práve pre výkony v štafete na ňu začali v polovici zimy fanúšikovia útočiť a posmievať sa jej.

Napríklad v pretekoch Svetového pohára v Hochfilzene preberala štafetu na prvej priečke, ale po svojom úseku odovzdávala na 13. mieste.

Pre Poliakovú to bolo náročné obdobie. Zastal sa jej vtedy aj tréner Daniel Kuzmin. Povedal, že nabudúce nemusí postaviť žiadnu štafetu.

„Bolo to nepríjemné. Komentáre a vyjadrenia ľudí ma zasiahli,“ opisuje Poliaková. Ľudia jej do správ nadávali. Psychicky bola na dne.

„Veľmi mi vtedy pomohla rodina, Nasťa Kuzminová, Daniel a celý biatlonový tím,“ približuje.

Negatívne komentáre ju dlho trápili. Najviac to bolo vidno v momente, keď mala v súťaži štafiet strieľať. Bola neistá a utrápená. Poliaková sa rozhodla to zmeniť.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Biatlon»Poliaková zasiahla. Po urážkach od fanúšikov zrušila sociálne siete