Bezstarostné víkendy sú späť: V septembri ti Niké vráti až 50 eur!

(Autor: Niké)
Inzercia|30. aug 2024 o 15:00

Začiatkom septembra sú už veľké futbalové ligy definitívne späť, v plnom prúde je US Open i cyklistická Vuelta. Práve v tomto, pre tipérov produktívnom období, sa v Niké vracajú obľúbené Bezstarostné víkendy. Podáš tiket za 20 eur a ak ti nevyjde, Niké ti polovicu vkladu vráti späť.

Využiť bonusovú akciu Bezstarostné víkendy je úplne jednoduché. Počas piatich nasledujúcich víkendov máš šancu od Niké dostať späť až 50 eur! Každý víkend musíš prestávkovať 20 eur s celkovým kurzom tiketu aspoň 5,00 s udalosťami, ktoré musia byť vyhodnotené do nedele polnoci.

„Bonus je zaujímavý tým, že tipér môže na tiket zvoliť aj náročnejšie tipy, ktoré by inak možno nezahral. S tým vedomím, že ak bude mať šťastie vyhrá, a ak nie, tak mu vrátime 10 eur,“ hovorí riaditeľ retailovej siete Niké Stanislav Cintavý a zostavil aj bezstarostný tiket na najbližší víkend.

(Autor: Niké)

„Z najbližšej víkendovej ponuky sa mi páči tip na neprehru Leicesteru proti Aston Villa. Verím že oba tímy skórujú v londýnskom derby ako aj v zápase Serie A Janov - Verona. Napokon by som skúsil výhru Udinese, ktorému sa tradične darí v začiatkoch sezóny.“

Aké skvelé tikety padali počas augustových víkendov? Radoval sa napríklad tipér, ktorý veril favoritom. Tiket podal za 3 eurá a celkovo si prilepšil o neskutočných 12 554 eur! Vďačí za to svojmu tipérskemu umu i 22 futbalovým tímom.

Iný tipér zariskoval viac a preukázal aj skvelé „čítanie hry“. Mal skvelú predtuchu, že tenistka Sabalenková v pozícii favoritky predsa len nezvíťazí. Fantasticky ťah znamená, že náš tipér pri vklade 940 € a kurze 8,61 v čase odkupu namiesto 9,87 vyhral 8 093 €.

Neváhaj a naštartuj víkend s podaným tiketom! Potom už len čakaj, či sa na teba usmeje šťastie. Ak nie, nezabúdaj, že v Niké tipuješ bez starosti a z 20 eur dostaneš 10 naspäť.

Nachádzate sa tu:
Domov»Blog»Bezstarostné víkendy sú späť: V septembri ti Niké vráti až 50 eur!