Benzemov príchod do Realu nie je na programe dňa

SITA|4. mar 2008 o 13:12

MADRID 4. marca (SITA, AFP) - Športový riaditeľ Realu Madrid Predrag Mijatovič schladil úvahy o letnom príchode francúzskeho futbalového talentu Karima Benzemu z Olympique Lyon na Štadión Santiaga Bernabeua ...

MADRID 4. marca (SITA, AFP) - Športový riaditeľ Realu Madrid Predrag Mijatovič schladil úvahy o letnom príchode francúzskeho futbalového talentu Karima Benzemu z Olympique Lyon na Štadión Santiaga Bernabeua a označil ich za neaktuálne. "V tejto chvíli sa prestup Benzemu javí ako nemožný, ale v horizonte dvoch až troch rokov sa stane pre trh zaujímavým," uviedol na adresu 20-ročného lídra kanonierov francúzskej najvyššej súťaže Mijatovič. Špekulácie o angažovaní Benzemu nabrali na intenzite s predlžujúcim sa gólovým pôstom holandského zakončovateľa v službách Realu Ruuda van Nistelrooya, ktorý pred zranením členka nenapol sieť súperovej bránky v piatich dueloch.

Benzema sa ocitol v hľadáčiku viacerých renomovaných klubov, nechýba medzi nimi ani súper Lyonu v osemfinále Ligy majstrov Manchester United, ktorého tréner Alex Ferguson vyjadril obdiv voči francúzskemu mladíkovi.


Nachádzate sa tu:
Domov