Ben Askren je o čosi bližšie k podpisu zmluvy s UFC

Adrián Mečiar|23. okt 2018 o 02:00

Je tu reálna nádej, že bývalý šampión Bellatoru a ONE sa konečne predstaví aj v UFC.

Tak ešte predsa je tu šanca vidieť Bena Askrena v UFC.

Askren posledné roky strávil v ázijskej organizácii ONE Championship, kde držal titul welterovej váhy. Askrenovi však bolo často vyčítané, že hoci je považovaný za jedného z najlepších zápasníkov vo svojej kategórii, nikdy sa neotestoval proti absolútnej špičke. Pred rokmi síce ako šampión Bellatoru zápasil s Douglasom Limom a Andreyom Koreshkovom, no tí v tom čase nedosahovali také kvality ako dnes.

V novembri 2017 Askren po výhre nad Shinyom Aokim ale Askren ukončil kariéru a už sa zdalo, že akákoľvek nádej jeho pôsobenia v UFC, a teda zápasov s tými najlepšími, je definitívne preč.

Askren ale po tomto dueli viackrát vyjadril záujem o možný návrat. Dana White dokonca v auguste prezradil, že mu Askren napísal správu. White mu odpovedal, že sa rozhodne môžu porozprávať o možnej spolupráci, avšak až vtedy, keď Askren nebude zmluvne viazaný s organizáciou ONE.

Veci sa behom pár mesiacov posunuli o čosi vpred, čomu svedčí aj Askrenova odpoveď na otázku fanúšika, ktorý sa pýtal, aká je šanca, že bude zápasiť v UFC.

Aj popredný novinár Ariel Helwani potvrdil, že rokovania vyzerajú celkom sľubne, no v tejto chvíli ešte nie je dohodnuté.

Túto informáciu ste sa ako prví mohli dozvedieť na našom Instagrame.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Ben Askren je o čosi bližšie k podpisu zmluvy s UFC