Beckham sa musí do piatka rozhodnúť, či sa vráti do LA Galaxy

SITA|12. feb 2009 o 14:55

Anglický futbalový stredopoliar David Beckham sa musí do piatka 13. februára definitívne vyjadriť, či sa 8. marca vráti z hosťovania v talianskom veľkoklube AC Miláno.

CARSON. Anglický futbalový stredopoliar David Beckham sa musí do piatka 13. februára definitívne vyjadriť, či sa 8. marca vráti z hosťovania v talianskom veľkoklube AC Miláno späť do tímu zámorskej MLS Los Angeles Galaxy, alebo zostane naďalej pôsobiť na San Sire.

Tento hraničný termín dalo bývalému kapitánovi Albiónu vedenie Major League Soccer. "Myslíme si, že je najlepšie, keď budeme poznať jeho rozhodnutie. Aby sa náš tím a aj celá MLS mohla posunúť vpred, radi by sme vedeli čím skôr, ako David vidí svoju budúcnosť," skonštatoval tréner Galaxy Bruce Arena, ktorého doplnil aj komisár MLS Don Garber: "Ak sa to nevyrieši do piatka, potom mu už transfer z Los Angeles nepovolím. Celé sa to naťahuje už príliš dlho."

Kormidelník Galaxy Arena podľa jeho vlastných slov netuší, či sa Beckham vráti alebo nie. "Nedokážem povedať, čo urobí. Sme v rozhovoroch s AC Miláno a sám som zvedavý, s akým návrhom prídu do konca tohto týždňa, aby sa celá táto záležitosť vyriešila," dodal Bruce Arena.

Nachádzate sa tu:
Domov