Beckham pripustil, že bude čeliť nahnevaným fanúšikom

SITA|11. mar 2009 o 19:12

Stredopoliar talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno David Beckham pripustil, že by sa mohol stať terčom nahnevaných fanúšikov tímu americkej MLS Los Angeles Galaxy.

LONDÝN. Stredopoliar talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno David Beckham pripustil, že by sa mohol stať terčom nahnevaných fanúšikov tímu americkej MLS Los Angeles Galaxy po jeho návrate z hosťovania v mužstve "rossoneri".

Bývalý hráč Manchestu United a Realu Madrid sa pre predĺženie pôsobenia na Apeninskom polostrove rozhodol preto, aby sa udržal vo forme na majstrovstvá sveta 2010 v Juhoafrickej republike. "Som si istý, že ma istá skupina ľudí bude kritizovať za môj krok, pretože nie všetci chápu, čo ma k tomu viedlo. Praví fanúšikovia však pochopia moju vášeň hrať za národný tím," skonštatoval 33-ročný reprezentant "Albiónu".

"Urobím všetko pre to, aby som splnil požiadavky trénera Fabia Capella pre nomináciu na svetový šampionát. Nik nemá garantované miesto a do zostavy sa tlačia aj mladí hráči. Milujem reprezentačné zápasy a pozvánku nikdy neodmietnem," doplnil "Becks".

Po odchode za oceán predpokladalo už len málo ľudí, že David Beckham sa dokáže plnohodnotne pripraviť na majstrovstvá sveta. "Prekvapil som ich a verím, že sa mi to bude dariť aj naďalej," dodal anglický stredopoliar s výbornou kopacou technikou.

Nachádzate sa tu:
Domov