Prievidza vytiahla trénerský tromf. Minulý rok s ním prvýkrát vyhrala pohár

Krunoslav Krajnovič.
Krunoslav Krajnovič. (Autor: TASR - Radovan Stoklasa)
TASR|14. dec 2021 o 18:30

BC Prievidza je dnes na dne tabuľky.

PRIEVIDZA. Vedenie klubu Niké Slovenskej basketbalovej ligy (SBL) BC Prievidza po neuspokojivých výsledkoch v tejto sezóne odvolalo hlavného trénera Maroša Helmecyho i jeho asistenta K.J. Smitha. Na lavičku Hornonitranov sa vrátil Krunoslav Krajnovič.

Helmecy bude aj naďalej pracovať v štruktúrach klubu, keď sa presunie na uvoľnenú pozíciu asistenta trénera. V spolupráci s Krajnovičom v nedokončenom ročníku 2019/20 priviedli Prievidzu k premiérovému víťazstvu v Slovenskom pohári.

Krajnovič sa v sezónach 2013/14 a 2014/15 prebojoval s prievidzským tímom až do ligového finále, teraz ho čaká úloha dostať mužstvo z dna tabuľky.

"Samozrejme, dlhodobo sme neboli spokojní s výsledkami a najmä herným prejavom mužstva. Už nejaký čas sme o tom komunikovali s doterajším trénerským štábom. Stanovili sme si ciele, ktoré sa tímu nepodarilo splniť. Preto sme sa rozhodli pristúpiť k tomuto kroku.

Pozeráme sa smerom dopredu. Dohodli sme sa na spolupráci s Krunom Krajnovičom a veríme, že táto zmena prinesie tímu nový impulz. Maroš Helmecy pokračuje pri mužstve, Kevinovi Smithovi ďakujeme za odvedenú prácu," uviedol pre oficiálnu klubovú stránku člen vedenia BC Prievidza Peter Zvara.

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Basketbal»Prievidza vytiahla trénerský tromf. Minulý rok s ním prvýkrát vyhrala pohár