Baroš opäť mení dres, získal ho turecký Galatasaray

SITA|26. aug 2008 o 09:21

ISTANBUL 26. augusta (SITA) - Český futbalový reprezentant Milan Baroš opäť mení dres. Dvadsaťšesťročný zakončovateľ doteraz obliekajúci dres francúzskeho šampióna Olympique Lyon podľa informácií utorňajšieho ...

ISTANBUL 26. augusta (SITA) - Český futbalový reprezentant Milan Baroš opäť mení dres. Dvadsaťšesťročný zakončovateľ doteraz obliekajúci dres francúzskeho šampióna Olympique Lyon podľa informácií utorňajšieho vydania denníka Sport podpíše v najbližších hodinách trojročnú zmluvu s tureckým veľkoklubom Galatasaray Istanbul. Tím od Bosporskej úžiny tak pravdepodobne stratí záujem o rovnako starého slovenského kanoniera Róberta Vitteka z nemeckého druholigového 1. FC Norimberg, ktorého mal Galatasaray tiež vo svojom hľadáčiku.

"Ešte dolaďujeme posledné detaily. Ale už môžete napísať: Milan Baroš je hráčom Galatasaray Istanbul," povedal pre Sport hráčov agent Pavel Paska tesne pred pondelňajšou polnocou. Odchod bývalého hráča Ostravy, Liverpoolu, Aston Villy a FC Portsmouth je logickým vyústením jeho pozície v Lyone. V konkurencii Benzemu, Freda a Piquionna vysedával český útočník len na lavičke náhradníkov, občas sa dokonca nevošiel ani tam a miesto pre neho zostalo len na tribúne. Ani v kádri 17-násobného a úradujúceho tureckého šampióna to Baroš rozhodne nebude mať jednoduché, v ofenzíve sa pobije o základnú jedenástku s Harrym Kewellom, Hasanom Sasom či Shabanim Nondom. Okrem Galatasaraya mali o kontroverzného Milana Baroša, ktorý sa "preslávil" najrôznejšími výstrelkami, záujem aj španielsky Betis Sevilla či saudskoarabský Al Ittihád.


Nachádzate sa tu:
Domov