VIDEO: Bojovník Oktagonu porazil legendu kickboxu a obhájil titul v boxe bez rukavíc

Idrányi (vľavo) v súboji s Melišom.
Idrányi (vľavo) v súboji s Melišom. (Zdroj: Králi Ulice)
SvetMMA|7. sep 2024 o 01:55

Zápas trval celých päť kôl.

ŽILINA. Šieste podujatie slovenskej organizácie Králi Ulice, ktorá usporadúva zápasy v boxe bez rukavíc (tzv. Bare Knuckle Boxing), ovládol domáci Tomáš Meliš.

Žilinský bojovník zdolal v hlavnom zápase večera kickboxera Vladimíra Idrányiho. Po piatich atraktívnych kolách sa tešil z víťazstva na body.

Zápas sa uskutočnil posledný augustový piatok v športovej hale na Rosinskej ceste v Žiline a organizácia už zverejnila jeho záznam.

VIDEO: Idrányi vs. Meliš (celý zápas)

38-ročný Meliš sa v zápasoch v boxe bez rukavíc našiel. Po prehre s Robertom Pukačom na turnaji Oktagon 35 sa presunul do organizácie Králi Ulice, kde doteraz nenašiel premožiteľa.

Najprv si v titulovom dueli poradil s Robertom Kokym a neskôr zdolal aj Viktora Conorta. Zápas s Idráynim bol už jeho druhou titulovou obhajobou.

O ostré výmeny nebola núdza, obaja aktéri ukázali svoju tvrdosť. 41-ročný rodák z Prievidze sa aj napriek prehre ešte v takomto zápase chce predstaviť.

"Vzdávame hold legende bojových športov Vladimírovi Idranyimu! Je nám cťou mať ho v organizácii gentlemanov, kam patrí na piedestál! Podľa jeho slov sa môžeme čoskoro tešiť na jeho ďalší výkon v slamenom ringu," uviedla organizácia Králi Ulice na sociálnych sieťach.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»VIDEO: Bojovník Oktagonu porazil legendu kickboxu a obhájil titul v boxe bez rukavíc