Barcelona v odvete proti Arsenalu bez Ibrahimoviča

SITA|4. apr 2010 o 09:35

Švédsky útočník španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Zlatan Ibrahimovič pre zranenie lýtkového svalu na pravej nohe nútene vynechá utorňajší odvetný zápas štvrťfinále Ligy majstrov na Nou Campe proti Arsenalu FC.

BARCELONA. V prvom duelu, ktorý sa skončil 2:2, strelil na Emirates Stadium oba góly hosťujúceho tímu.

Ibrahimovič možno bude chýbať trénerovi katalánskeho mužstva Pepovi Guardiolovi aj počas nasledujúceho víkendu v prestížnom ligovom súboji s Realom Madrid v španielskej metropole. Severan začal pociťovať spomenutý zdravotný problém pri rozcvičke pred sobotňajším súbojom v Primera División proti Athleticu Bilbao (4:1).

"Barca" sa zrejme 10. apríla bude musieť zaobísť aj bez obrancu Gérarda Piqueho, ktorého pobolieva stehno. Pique je na stretnutie s Arsenalom v LM "vykartovaný" rovnako ako jeho kolega z tradičnej stopérskej dvojice Carles Puyol.

Proti "bielemu baletu" by sa mal vrátiť na trávnik stredopoliar Andres Iniesta, oznámil to prostredníctvom internetovej sociálnej siete Twitter. Barcelona vedie o 3 body pred Realom, ktorý však má k dobru nedeľňajšie vystúpenie na pôde Racingu Santander.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Barcelona v odvete proti Arsenalu bez Ibrahimoviča