Barcelona má naďalej záujem o Fabregasa

SITA|10. aug 2009 o 16:31

Katalánsky futbalový veľkoklub FC Barcelona má naďalej záujem o španielskeho stredopoliara v službách Arsenalu Cesca Fabregasa.

BARCELONA. Katalánsky futbalový veľkoklub FC Barcelona má naďalej záujem o španielskeho stredopoliara v službách Arsenalu Cesca Fabregasa a vedenie klubu nevylučuje, že ho napokon angažuje. Športový riaditeľ držiteľa prestížneho treble (triumfy v Lige majstrov, domácej najvyššej dlhodobej súťaži ako aj Copa del Rey) Txiki Begiristain vyhlásil, že to záleží od množstva peňazí, ktoré je ešte klub ochotný investovať do nákupu hráčov. "Zatiaľ sme sa nepýtali Arsenalu, koľko zaňho pýtajú. Ak bude ich požiadavka prehnaná, nebudeme mať záujem," cituje Marca slová Begiristaina.

Barcelona má podľa španielskych médií záujem o Ukrajinca Dmytra Čigrinského zo Šachťoru Doneck (ten však túto ponuku už údajne odmietol) a tiež sa vraj ešte nevzdala možnosti angažovania Argentínčana Javiera Mascherana z FC Liverpool. "Máme niekoľko možností ako posilniť náš tím. Budeme však do poslednej chvíle zvažovať a zariadime sa aj podľa ponuky trhu," dodal Begiristain.

Nachádzate sa tu:
Domov