Azúrová? Zelená? Lochteho vlasy menia farbu

Ryan Lochte je jedným z najrýchlejších plavcov súčasnosti.
Ryan Lochte je jedným z najrýchlejších plavcov súčasnosti. (Autor: TASR/AP)
Miloslav Šebela|12. aug 2016 o 06:36

Chlór v olympijskom bazéne oberá Američana o starostlivo vybratú farbu vlasov. Ale aké vlasy má teraz, sa nevedia zhodnúť ani ostatní plavci.

RIO DE JANEIRO. Ryan Lochte sa na štvrté olympijské hry dôsledne pripravoval. V bazéne v Riu de Janeiro už jednu zlatú medailu získal – ako člen štafety na 4 x 200 metrov voľný spôsob.

Zatiaľ však nepúta pozornosť svojimi výkonmi v bazéne, ale neurčitou farbou vlasov.

Od prírody má Američan husté hnedé kučery. Pred olympiádou v Riu si ich však pristrihol a najmä zafarbil na bielu či striebornú farbu.

Kolegovia a najväčší súperi. Vľavo Michael Phelps, vpravo Ryan Lochte. V Riu nepriťahujú pozornosť iba Lochteho výkony.
Kolegovia a najväčší súperi. Vľavo Michael Phelps, vpravo Ryan Lochte. V Riu nepriťahujú pozornosť iba Lochteho výkony. (Autor: TASR/AP)

„Zvykol som si vždy na olympiádu priniesť so sebou grillz (šperk, ktorý sa dáva na zuby, pozn. red.), ale zabudol som ich doma. Tak som rozmýšľal, že to hádam nenechám len tak. Chcel som niečo vymyslieť. Tak prečo nie vlasy,“ vysvetľoval novinárom. A zafarbil si ich.

Lochte o svoj zovňajšok dbá a dá si na ňom záležať. Je extravagantný, ale vždy upravený. Nový vzhľad mu vydržal, pokiaľ nezačal na olympiáde súťažiť. Jeho vlasy sa rýchlo stali témou aj medzi fanúšikmi na sociálnych sieťach.

Čo to má Lochte vlastne na hlave?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Olympijské»Azúrová? Zelená? Lochteho vlasy menia farbu