Lajoš ukončí zápas knokautom, prognózuje Attila Végh

(Zdroj: Facebook: Attila Végh)
Vladimír Bilohuščin|4. máj 2021 o 18:40 (aktualizované 4. máj 2021 o 18:48)

Jediný slovenský zástupca v UFC, Lajoš Kein, má pred sebou jasný cieľ.

LAS VEGAS. Už tento víkend domáce MMA čaká ďalší sviatok, keď sa vo svojom druhom zápase v najprestížnejšej lige sveta predstaví Ľudovít Klein. Ten bude na turnaji UFC on ESPN 24 čeliť Michaelovi Trizanovi z USA.

Vo svojom rohu pritom bude mať Lajoš už tradične hlavného trénera Attilu Végha, ktorý potvrdil, že je Klein na súboj stopercentne pripravený.

„Lajoš má veľmi dobrú formu, absolvoval kvalitný kemp v Amerike, čiže neočakávame nič iné ako výhru,“ prezradil Végh pre Športnet a dodáva, že Klein je na tom výborne nie len po fyzickej stránke, ale mentálne je taktiež veľmi silný.

Do Ameriky cestoval Klein v predstihu s ďalším trénerom Richardom Koncom a momentálne už dolaďuje formu v UFC Performance Institute. Komplexe, ktorý UFC nechalo postaviť pre svojich bojovníkov.

K výprave sa už dnes pripojil aj samotný Végh a trénerské trio doplnil majiteľ Spartakus Fight Gym, Eduard Gerek. Klein tak bude mať vo svojom rohu silnú zostavu, ktorá ani tentokrát nič nepodcenila, čo prízvukuje aj samotný Végh.

„Jeho súper je šikovný stand up zápasník, ktorý ale nemal 2 roky zápas. Predtým vyhral šou The Ultimate Fighter, takže nie je to zlý súper, ale tie kvality sa nedajú porovnať s Lajošom.

Súpera nepodceňujeme, keďže sme ho 2 roky nevideli v klietke a nevieme, čo od neho môžeme očakávať. Nemáme o ňom veľa informácií, napríklad ako videá zo zápasov. Vieme iba, že je vyšší a väčšinou dominuje zhora. Pripravení sme na neho úplne všade.“

Naposledy sa pritom Klein v súboji so Shaneom Youngom blysol parádnym head kickom, ktorý obletel svet a podobný koniec predpovedá Végh aj v nasledujúcom súboji. „Zápas tipujem na knokaut a bonus večera.“

Šampión Bellatoru pritom nezabudol ani na odkaz domov a burcuje fanúšikov, aby v noci zo soboty na nedeľu stáli pri slovenskej výprave. „Pozdravujem každého a držte palce, lebo spolu sme najsilnejší. Ideme do boja!"

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Lajoš ukončí zápas knokautom, prognózuje Attila Végh