AS Rím prišlo o trojicu hráčov. Zranili sa aj Totti a Džeko

Francesco Totti len pred pár dňami oslavoval jubilejný 300. gól v drese AS Rím. Teraz bude tímu pre zranenie chýbať.
Francesco Totti len pred pár dňami oslavoval jubilejný 300. gól v drese AS Rím. Teraz bude tímu pre zranenie chýbať. (Autor: TASR/AP)
SITA|27. sep 2015 o 17:02

Jeho víťazstvo si vyžiadalo krutú daň. AS Rím deklasoval v doteraz poslednom ligovom kole nováčika z Carpi 5:1. Pre zranenie však zo zápasu odstúpili až traja hráči.

RÍM. Taliansky futbalový klub AS Rím sa v najbližších týždňoch musí zaobísť bez dvojice ofenzívnych opôr Edina Džeka a Francesca Tottiho. Obaja utrpeli zranenia pri sobotňajšom víťazstve nad Carpi 5:1.

Kapitán Totti má zranený stehenný sval a oddychovať by mal približne desať dní. Džeko pre problémy s kolenom vynechá tri až štyri týždne.

Kanonier z Bosny a Hercegoviny opustil duel s Capri na konci prvého polčasu. Nahradil ho práve Totti, ktorý vydržal na ihrisku iba desať minút a nechal sa vystriedať.

Čoskoro tridsaťdeväťročný útočník strelil v minulom kole jubilejný 300. gól v drese AS Rím - jediného klubu, v ktorom počas svojej kariéry nastúpil.

V minulom kole strelil Francesco Totti 300. gól v drese AS Rím.

AS Rím prišiel aj o stredopoliara Seydoua Keitu. Zranil sa už v 20. minúte. Jeho rekonvalescencia si vyžiada približne dva týždne.

AS sa momentálne nachádza na treťom mieste talianskej najvyššej futbalovej súťaže Serie A.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»AS Rím prišlo o trojicu hráčov. Zranili sa aj Totti a Džeko