Arena je presvedčený o Beckhamovom návrate

SITA|30. jan 2009 o 12:35

Tréner futbalového klubu Los Angeles Galaxy Bruce Arena je presvedčený, že jeho zverenec David Beckham napriek rôznym tlakom dodrží svoj kontrakt.

CARSON. Tréner futbalového klubu Los Angeles Galaxy Bruce Arena je presvedčený, že jeho zverenec David Beckham napriek rôznym tlakom dodrží svoj kontrakt a po skončení dvojmesačného hosťovania v AC Miláno sa vráti do Kalifornie. "Nemôžeme brať vážne všetko, čo sa povie alebo napíše. Všetko sa dá spochybniť, ale nás správy tohto druhu nemôžu vyviesť z miery," povedal Arena na margo špekulácií, že by anglický stredopoliar mohol na San Sire zostať aj po 8. marci, kedy sa mu skončí hosťovanie. "Vráti sa 9. marca. Dohoda o hosťovaní sa zrodila za podmienok, s ktorými súhlasil hráč, jeho agent aj AC Miláno," uviedol Arena.

Bývalý kapitán anglickej reprezentácie sa o pochybnosti pričinil obdivuhodnými výkonmi v červeno-čiernom drese, ktoré vzbudili aj pozornosť trénera Albiónu Fabia Capella. Pod dojmom svojich úspešných vystúpení v milánskom tíme začal zrejme aj sám Beckham uvažovať o možnosti odstúpiť od päťročnej zmluvy na 250 miliónov dolárov. Pokračovanie v spolupráci si želajú tiež predstavitelia AC, spomína sa ponuka v hodnote 6,5 milióna dolárov.

Nachádzate sa tu:
Domov