Antl mestské derby nepreceňuje. Nestretnú sa Arsenal s Chelsea, vraví

Radoslav Antl (druhý sprava) sa ešte definitívne nerozhodol, či bude pokračovať ako tréner Crows.
Radoslav Antl (druhý sprava) sa ešte definitívne nerozhodol, či bude pokračovať ako tréner Crows. (Autor: Judita Čermáková)
Patrik Fotta|4. jún 2020 o 00:00

Crows začnú s prípravou v polke júla.

KOŠICE. Hádzanári Košice Crows by mali s prípravou na novú sezónu začať v polovici júla v zložení, v akom skončili vlaňajší predčasne ukončený ročník Slovnaft Handball Extraligy.

Tréner Radoslav Antl už zháňa aj posily, ktorými by košický káder chcel vystužiť.

Zaujímavosťou bude mestské derby, v ktorom sa stretnú Crows s nováčikom extraligy HK Košice.

Súboj proti mestskému rivalovi Antl nepreceňuje, no zároveň verí, že bude lákadlom pre košických fanúšikov z oboch táborov.

Nemali výpadok ako Prešovčania

O tom, či bude tréner Crows pokračovať vo svojej funkcii aj v nasledujúcej sezóne sa má rozhodnúť koncom mesiaca.

„Mám záujem pokračovať v Košiciach a rovnako aj z druhej strany je záujem o moje služby, ale zatiaľ to ešte nie je stopercentne uzavreté. Musia sa ešte dotiahnuť niektoré záležitosti a definitívne sa rozhodne na konci júna, či ostanem alebo nie,“ povedal Radoslav Antl.

V prípade, že bude aj naďalej pri kormidle, s letnou prípravou by chcel začať v polovici júla.

„Začať by sme mohli medzi 15. a 20. júlom. Minimálne šesť týždňov je potrebných, aby sa chlapci dostali do formy pred začiatkom ligy. My síce máme v porovnaní s ostatnými mužstvami výhodu v tom, že naši chlapci celý rok popri hádzanej aj pracujú a trénujú iba tri, maximálne štyrikrát do týždňa. Nemajú teda taký výpadok ako napríklad hráči Prešova. My sme teda na takýto stav zvyknutí,“ uviedol Antl a dodal:

„Príprava bude prebiehať podobne ako minulý rok, no určite by som chcel zapojiť aj nové prvky. Bude tam možno trochu viac behania a zameriame sa skôr na hernú stránku. Človek sa neustále učí a ja si nechám poradiť. Vieme, čo bolo dobré, čo zlé a teda nejaké zmeny v príprave určite nastanú.“

Rokuje s dvoma posilami

Pozitívom pre Antla je, že bude pracovať s rovnakým kádrom, ktorý už dobre pozná.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Antl mestské derby nepreceňuje. Nestretnú sa Arsenal s Chelsea, vraví