PSG sa brutálne posilnilo, ale chýba mu dôležitý faktor (anketa)

Trofej Ligy majstrov.
Trofej Ligy majstrov. (Autor: TASR/AP)

Kto vyhrá Ligu majstrov a kto prekvapí?

Lionel Messi ako nová tvár Parížu St. Germain, návrat Cristiana Ronalda po dvanástich rokoch do Manchestru United. V utorok štartuje nový ročník futbalovej Ligy majstrov. Pozrite si prognózu známych osobností i reportérov Sportnetu.

1. Kto vyhrá nový ročník Ligy majstrov a prečo?

2. Kto môže byť najväčším prekvapením súťaže?

3. Koho tipujete za najlepšieho hráča a strelca?

4. Na čo sa najviac tešíte v novej sezóne?

Richard Slezák, futbalový tréner

1. Tým, že som fanúšikom Bayernu Mníchov, je pre mňa najväčším favoritom na celkové víťazstvo. Má vyvážené mužstvo, ktoré je v najlepšom veku, získalo zaujímavé posily.

Do užšieho okruhu favoritov by som zaradil aj Liverpool a Chelsea. Do Liverpoolu sa vrátil po zranení do zostavy Virgil van Dijk, s ktorým bude defenzíva stabilnejšia. Jeho hráči sú charakterovo na vysokej úrovni.

V Chelsea je dôležitým mužom tréner Thomas Tuchel, ktorého poznám. Hoci je tvrdý, do tímu prináša nemeckú disciplínu. Keď sa jej oddajú aj hviezdy, môže to byť zaujímavé.

2. Manchester United získal nákupom Cristiana Ronalda veľkú silu, nielen mediálnu, ale aj futbalovú. Posledné roky sa mu príliš nedarilo, takže sú v klube hladní po úspechoch. Môže byť čiernym koňom súťaže.

Atlético Madrid sa môže dostať ďaleko s ich futbalom, ktorý je založený na výsledku. Hoci sa Paríž St. Germain brutálne posilnil, nedávam tomu veľa šancí, že pôjdu až do finále.

Nachádzate sa tu:
Domov»Športové výsledky»Futbal»Liga majstrov»PSG sa brutálne posilnilo, ale chýba mu dôležitý faktor (anketa)