Ancelotti vylúčil príchod Adriana

SITA|14. okt 2008 o 18:01

Podľa trénera klubu najvyššej talianskej futbalovej súťaže AC Miláno Carla Ancelottiho sa francúzsky futbalista Yoann Gourcuff po hosťovaní v Bordeaux vráti do kádra "rossoneri".

MILÁNO.

Taliansky tréner však vylúčil príchod hviezdy mestského rivala Interu Adriana. Ofenzívny stredopoliar Gourcuff odišiel na hosťovanie do Francúzska najmä preto, že v AC nedostával toľko priestoru, koľko si žiadal. Vyskytli sa dokonca hlasy, podľa ktorých 22-ročný rodák z mesta Ploemeur odíde z Milána natrvalo. Štyridsaťdeväťročný kouč však jeho odchod vylúčil.

"Som šťastný, že Gourcuff v Bordeaux využil príležitosť a môže tam ukázať svoje kvality," skonštatoval Ancelotti a dodal: "Aj tu sa ukázal v dobrom svetle, potom sa však akoby stratil, keďže veľa nehrával. Teraz sa mu darí a všetci sme spokojní. Určite sa však do mužstva vráti." Rodák z talianskeho Reggiolo sa vyjadril aj k možnému príchodu Brazílčana Adriana z Interu Miláno: "Kaká mi to už viackrát navrhol, nie je to však možné. A Ronaldinho? Od svojho príchodu na sebe maká a zlepšuje sa."

Nachádzate sa tu:
Domov