Ancelotti do Chelsea nepôjde a zostáva v AC, tvrdí Galliani

SITA|1. jún 2008 o 11:37

MILÁNO 1. júna (SITA, AFP) - Viceprezident talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Adriano Galliani pre oficiálnu internetovú stránku "rossoneri" potvrdil, že hlavný kouč tímu Carlo Ancelotti sa ...

MILÁNO 1. júna (SITA, AFP) - Viceprezident talianskeho futbalového veľkoklubu AC Miláno Adriano Galliani pre oficiálnu internetovú stránku "rossoneri" potvrdil, že hlavný kouč tímu Carlo Ancelotti sa určite nestane novým lodivodom anglického FC Chelsea. Štyridsaťosemročný súčasný kormidelník "červeno-čiernych" bol považovaný za jedného z horúcich kandidátov na uvoľnenú trénerskú stoličku v londýnskom mužstve po Izraelčanovi Avramovi Grantovi, ktorého zo Stamford Bridge vyhodili napriek účasti vo finále Ligy majstrov 2007/08 a striebornej priečke v domácej Premier League.

"Zástupcovia Chelsea sa s Carlom Ancelottim nestretli. Požiadali o povolenie, no to sme zamietli. On a ešte jeden taliansky kouč boli na prvých dvoch priečkach zoznamu adeptov na trénera Chelsea. Samozrejme ma teší, že náš kormidelník je žiadaný, ale Carlo Ancelotti stále je a aj zostane trénerom AC Miláno," uviedol Galliani.

Nachádzate sa tu:
Domov