Ancelotti chce trénovať Taliansko, ale až po roku 2010

SITA|28. máj 2007 o 11:33

MILÁNO 28. mája (SITA) - Kormidelník futbalového klubu AC Miláno Carlo Ancelotti v pondelok vyhlásil, že má záujem trénovať "squadru azzurru", avšak až po roku 2010, kedy budú Taliani obhajovať v Juhoafrickej ...

MILÁNO 28. mája (SITA) - Kormidelník futbalového klubu AC Miláno Carlo Ancelotti v pondelok vyhlásil, že má záujem trénovať "squadru azzurru", avšak až po roku 2010, kedy budú Taliani obhajovať v Juhoafrickej republike titul majstrov sveta. Štyridsaťsedemročný kouč, ktorý priviedol v tejto sezóne "rossoneri" k zisku siedmej trofeje v Lige majstrov (predtým Európsky pohár majstrov), uviedol, že nechce ostať na San Sire natrvalo. "Nemyslím si, že budem trénovať AC celý môj život. Keď ukončím pôsobenie v Miláne, veľmi rád by som sa posadil na lavičku talianskej reprezentácie. Ale až po roku 2010," povedal Ancelotti pre rozhlasovú stanicu Radio Anch´io.

Úradujúci svetoví šampióni z Apeninského polostrova sú vo svojej kvalifikačnej B-skupine o postup na ME 2008 až na štvrtej priečke za Francúzskom, Škótskom a Ukrajinou. Súčasným koučom Talianska je bývalý reprezentačný stredopoliar Roberto Donadoni.


Nachádzate sa tu:
Domov